Λαμία: Τον έπιασαν με κοκαΐνη και διαπίστωσαν ότι είναι φυγόποινος

Λαμία: Τον έπιασαν με κοκαΐνη και διαπίστωσαν ότι είναι φυγόποινος

Σύλληψη παιδεραστή βάσει εντάλματος στη Χαλκίδα

kokaini_2
Αποδείχθηκε και φυγόποινος ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που του έκαναν έλεγχο σε κεντρική πλατεία της Λαμίας, καθώς βρήκαν πάνω του δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαρίσης, με την οποία καταδικάστηκε στις 2 Φεβρουαρίου σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή, για διακεκριμένη κλοπή.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στη συνέχεια στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης μια και η καταδίκη του είναι τελεσίδικη. Προηγουμένως, όμως, θα απολογηθεί στον ανακριτή για την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών που του απήγγειλε η εισαγγελέας.

Συνέλαβαν παιδεραστή βάσει εντάλματος

Στην Χαλκίδα αναζητούσαν έναν 47χρονο αλλοδαπό παιδεραστή, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, στην Κω εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον 47χρονο και, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί στην Χαλκίδα για να απολογηθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Τραγικές στιγμές για τους συγγενείς των θυμάτων - Πώς γίνεται η αναγνώριση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης