Επεισόδια στο Σύνταγμα και έξω από τα γραφεία της Hellenic Train - Κλειστή η Συγγρού από το ύψος του σταθμού μετρό «Φιξ»

Επεισόδια στο Σύνταγμα και έξω από τα γραφεία της Hellenic Train - Κλειστή η Συγγρού από το ύψος του σταθμού μετρό «Φιξ»

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία της εταιρείας

DSC_7798
Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στην οδό Πανεπιστημίου.Οι διαδηλωτές, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι γύρω στα 1000 άτομα, συγκρούστηκαν με τους αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε ρίψη χημικών. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν επεισόδια έξω από τα γραφεία της Hellenic Train που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Πετμεζά και Συγγρού.

epeisodia__7_
epeisodia__6__2
epeisodia__3__2
epeisodia__2__2


Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο κατά τη διαρκεία των επεισοδίων άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους ενώ οι αστυνομικοί και σε αυτή την περίπτωση προσπάθησαν να διαλύσουν τους διαδηλωτές προχωρώντας σε ρήψη χημικών. 


epeisodia__1__2
epeisodia__4_
epeisodia__1_
DSC_7798
epeisodia__1_
epeisodia__2_
epeisodia__3_
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίηθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της οδού Καλλιρόης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης