Τα στοιχεία των επιβαινόντων από τα λεωφορεία που φτάνουν στο σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, με τους τραυματίες επιβάτες της τραγικής σύγκρουσης στα Τέμπη, καταγράφουν δύο αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο.
Σημειώνεται πως στα πρώτα δύο λεωφορεία δεν πραγματοποιήθηκε καταγραφή καθώς δεν βρισκόταν αστυνομία στον σταθμό, σε αντίθεση με τα επόμενα δύο. Μάλιστα, μια γυναίκα από το πρώτο λεωφορείο, ρώτησε τους δημοσιογράφους εάν πρέπει να παραμείνει εδώ ή εάν μπορεί να φύγει προς το σπίτι της.
Συνολικά στον σταθμό έφτασαν περίπου 180-200 άτομα, εκ των οποίων κάποιοι ήταν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν απευθείας στα νοσοκομεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άλλοι αποχώρησαν με τις οικογένειές τους.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events