Hellenic Train: 350 οι επιβάτες στην επιβατική αμαξοστοιχία

Hellenic Train: 350 οι επιβάτες στην επιβατική αμαξοστοιχία

Μετωπική η σύγκρουση των δύο τρένων της Hellenic Train έξω από τις σήραγγες των Τεμπών στη Λάρισα - Μετωπική η σύγκρουση των τρένων λέει η Hellenic Train

WhatsApp_Image_2023-03-01_at_01_58_31

Στους 29 ανέρχονται, κατά πληροφορίες, οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία έξω από τη Λάρισα.

Επισήμως, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε στις 5:05 τα ξημερώματα ότι υπάρχουν 29 νεκροί και 85 τραυματίες, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, η οποία λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο, λίγο έξω από τη Λάρισα. 

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης η Hellenic Train, η εταιρεία στην οποία ανήκει η επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο λίγο πριν τις σήραγγες των Τεμπών στη Λάρισα επιβεβαίωσε ότι στην αμαξοστοιχία Inter City επέβαιναν 350 άτομα. Σύμφωνα με στελέχη της Hellenic Train το επιβατικό τρένο ξεκίνησε από την Αθήνα με περίπου 430 επιβάτες.

Σύγκρουση τρένων (1)


Κλείσιμο
Σύγκρουση τραίνων (2)


Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, δηλαδή της εμπορικής και της επιβατικής που ανήκουν και οι δύο στην Hellenic Train.

Από το μέγεθος της καταστροφής στα τρένα φαίνεται ότι οι δύο αμαξοστοιχίες που συγκρούστηκαν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.  Η σύγκρουση των δύο τρένων ήταν τόσο σφοδρή, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μηχανοδηγοί και τα άλλα μέλη του πληρώματος των δύο τρένων έχουν χάσει τη ζωή τους.

train-m16
train-m15
train-m17



Ειδήσεις σήμερα

Λάρισα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σύγκρουση τρένων - 60 τραυματίες - Φόβοι για εγκλωβισμένους

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης