Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική

«Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» είπε η influencer κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή

kiki_super
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική, μετά την απολογία της στον ανακριτή. Μαζί της, ελεύθερη με τους ίδιους όρους έμεινε και η κουμπάρα της, Άντρεα, ενώ ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους έμεινε και άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της στο περιστατικό με τον 37χρονο.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω βασίλισσα. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» είπε η influencer κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή.

Σούπερ Κική δηλώσεις 1


Οι συνήγοροί της, Βίκτωρας Στεφανόπουλος και Νικόλαος Αλετράς ανέφεραν από την πλευρά τους πως «Ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία περί ληστείας, ουδέποτε υπήρξε ληστεία. Ένας περιοριστικός όρος επιβλήθηκε, για το τυπικό της υπόθεσης, να μην προσεγγίζει και να μην προσεγγίζεται από τον συγκατηγορούμενό της, καθώς και εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα».

Σούπερ Κική δηλώσεις


Οι τρεις κοπέλες που έμειναν ελεύθερες, πέρασαν τα προηγούμενα βράδια στο κρατητήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος, ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.


«Η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη»

Κλείσιμο
Μιλώντας στο protothema.gr ο δικηγόρος του 37χρονου είχε κάνει λόγο για επαγγελματική και προσχεδιασμένη επίθεση. Το protothema.gr, παρουσιάζει φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο άνδρας. 

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για τον εντολέα μου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν απείλησε και δεν εξύβρισε αλλά πιο πολύ ακόμη δεν προπηλάκισε ή τέλεσε αδικήματα όπως ξυλοδαρμό ή απόπειρα ξυλοδαρμού. Απεναντίας, δέχθηκε βαρύτατη σωματική κάκωση από άνδρα ο οποίος ήταν εκεί από τις τρεις γυναίκες προφανώς διότι είναι αυτός που τις συνοδεύει σε κάθε δικαστική διαμάχη που έχουν.

Του κατάφερε ένα πλήγμα στο σαγόνι και για αυτό έχει κάταγμα. Έχει κάταγμα στο πηγούνι, στη μύτη και έχει και κάταγμα στο χέρι.

Άρα, λοιπόν, η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη. Παρότι υπήρχε όρος, υποτίθεται ασφαλιστικών μέτρων, να μην συναντώνται μεταξύ τους τον παραβίασε η σύντροφός του και συνάμα με τις άλλες δύο γυναίκες, την κουμπάρα της, τη Super Κική, και άλλη μια η οποία συνέδραμε στην προσπάθειά τους τον έχουν ξυλοκοπήσει και τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να ήταν πολλή επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα.

37xronos-2


Εμείς δηλώνουμε σήμερα ενώπιον του αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ότι θα λάμψει η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας, όπως θέλουμε να χαρακτηριστεί του εντολέα μου, από τον άγνωστο άνδρα.

Ο οποίος δεν ήταν περαστικός, γιατί αν ήταν περαστικός θα περίμενε και την Αστυνομία να κάνει την κατάθεσή του. Είναι ένας επαγγελματίας άνθρωπος ο οποίος πληρώθηκε για να τον ξυλοκοπήσει βαρύτατα», δηλώνει στο protothema.gr ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη - Τσίπρα ενόψει εκλογών, λέει ο Οικονόμου

Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ηρεμήστε», φώναζε ο υδραυλικός στους Αλβανούς λίγο πριν πέσει νεκρός στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης