Ένας άνδρας, περίπου 40 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χέρι από αλυσοπρίονο, νωρίτερα το πρωί, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες με συγγενικό του πρόσωπο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή της Ελιάς στο Ηράκλειο Κρήτης.
Όπως είναι φυσικό, σήμανε «συναγερμός» στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενώ οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε ενώ ο άνδρας κλάδευε ελιές.
Στο νοσοκομείο έγινε προσπάθεια ανάνηψης καθώς ο 40χρονοςυπέστη ανακοπή.
Η προσπάθεια ήταν επιτυχής, σύμφωνα με τον Υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιο Κτενιαδάκη, και ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Το τραύμα που φέρει είναι βαρύτατο στο ύψος της μασχάλης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.