Ηράκλειο: Ένας νεκρός από φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τυμπάκι
Για την ώρα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση της σορού ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής
Τραγική εξέλιξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/2) σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τυμπάκι καθώς οι πυροσβέστες εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό.
Για την ώρα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση του νεκρού ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απανθρακωμένη σορός βρέθηκε στον πρώτο όροφο της επιχείρησης, από όπου φαίνεται πως ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών, τον Πύργο και από το Ηράκλειο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.