Ηλεία: Έκλεψαν από κινητό και τενεκέδες με λάδι, μέχρι πάπλωμα και εικονοστάσι

Ηλεία: Έκλεψαν από κινητό και τενεκέδες με λάδι, μέχρι πάπλωμα και εικονοστάσι

Ήταν αποφασισμένοι να μην φύγουν με άδεια χέρια

peripoliko_main
Αποφασισμένος να μην φύγει με άδεια χέρια από το σπίτι που είχε διαρρήξει σε μια περιοχή της Ηλείας ήταν ένας άνδρας, ο οποίος έκλεψε τελικά ένα... πάπλωμα που βρέθηκε κατά την έρευνα που έκαναν στην κατοικία του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας!

Ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις σπιτιών, από τα οποία είχε αρπάξει επτά τενεκέδες με ελαιόλαδο, τους οποίους είχε πωλήσει σε τρίτους. Οι αστυνομικοί τους βρήκαν και τους επέστρεψαν στους δικαιούχους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και περιλαμβάνει τους αγοραστές, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Άλλη μια περίεργη διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας στα Σαβάλια Ηλείας, όπου πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα ο οποίος παραβίασε το απόγευμα της Τετάρτης ένα σπίτι και, μην βρίσκοντας κάτι αξίας για να κλέψει, άρπαξε το... ξύλινο εικονοστάσι και ένα κινητό τηλέφωνο! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Από τους ίδιους αστυνομικούς εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 18 Ιανουαρίου σε ένα περίπτερο στην Αμαλιάδα, από το οποίο είχαν κλαπεί 300 ευρώ και συσκευασίες καπνού αξίας 70 ευρώ. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τις έβγαζα από τη δύσκολη θέση» - Τι έλεγε ο 33χρονος που σκότωνε γάτες

Συνελήφθη ο Γιώργος Μπατατούδης για ακάλυπτες επιταγές και φορολογικές παραβάσεις

Σεισμός στην Τουρκία: Ασύλληπτες εικόνες από το ρήγμα - Κόπηκε η γη στα δύο (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης