Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Άνοιξε για τα φορτηγά η Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κανονικά η κυκλοφορία σε όλη την Αττική Οδό
Εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση των οδηγών να φέρουν αντιολισθητικά μέσα στα οχήματά του
Την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της νέας εθνικής οδού Αθήνας - Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αποφάσισε η Τροχαία λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων.
Επιπλέον, για την Αττική, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.
Επισημαίνεται πως εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση των οδηγών να φέρουν αντιολισθητικά μέσα στα οχήματά τους.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.