Θύμιος Μπουγάς: H νέα ζωή στην Αθήνα - Μένει στο Πέραμα και εργάζεται στον Πειραιά

Θύμιος Μπουγάς: H νέα ζωή στην Αθήνα - Μένει στο Πέραμα και εργάζεται στον Πειραιά

Συνεχίζει τα χειρουργεία για την αποκατάσταση του προβλήματός του

thimiosd
Νέα σελίδα στη ζωή του Θύμιου Μπουγά. «Ο άνθρωπος με τη μάσκα», όπως το αποκαλούσαν ο οποίος υπέστη άγριο bullying στον Πύργο, μένει πλέον, στο Πέραμα και εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα συνεχίζει τα χειρουργεία για την αποκατάσταση του προβλήματός του.

«Μόλις τελειώσω τα χειρουργεία, με τη βοήθεια όσων συνεχίζουν να με στηρίζουν, δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα».

Πολλές είναι οι φορές όπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παραλείπει να ευχαριστεί όλους αυτούς που τον στηρίζουν.



«Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία, για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», έγραψε στο twitter τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Κλείσιμο

Ο 40χρονος Θύμιος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν μια παρέα ανεγκέφαλων τον κατηγόρησε μέσω βίντεο που ανήρτησαν στο Διαδίκτυο ότι απειλεί κόσμο. Το βίντεο, που έγινε viral, κατέγραφε έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε ρόπαλο και πριόνι τρέχοντας στους δρόμους του Πύργου. Τα πράγματα ήταν ωστόσο πολύ διαφορετικά. Στη συνέχεια ο Θύμιος, μετά από επίθεση που πραγματοποίησαν σπίτι του, εξαφανίστηκε φοβισμένος και μετά από αρκετό καιρό τον εντόπισαν και τον περιέθαλψαν. 

Πλέον με την οικονομική βοήθεια της Μητρόπολης Ηλείας, έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, ενώ εργάζεται σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά, έχοντας θέση ευθύνης στον έλεγχο εμπορευματοκιβωτίων. «Αυτό ήθελα πάντα, να έχω μια δουλειά, να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου στην εταιρεία μου συμπεριφέρονται άψογα και κάθε πρωί στις 6, που πιάνω δουλειά, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και χαρά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.  Εκτός από τη δουλειά, συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις για bullying, έχει αποκτήσει νέους φίλους και έχει διαρκώς συναντήσεις με ιατρικές ομάδες στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο», στον «Ευαγγελισμό», στο «Αττικόν», το «Μediterraneo Hospital», οι οποίοι και δουλεύουν πάνω στο σχέδιο αποκατάστασης που έχουν ήδη καταρτίσει και έχει σταλεί στην Αμερική, ώστε να ξεκινήσουν τις επεμβάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «ξεφουσκώνει» ο Ανδρουλάκης - Αποσύρθηκαν 145 υποψήφιοι βουλευτές σε 4 μήνες


Τζένιφερ Λόπεζ σε Μπεν Άφλεκ στα Grammy: «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός»


Πόπη Τσαπανίδου: Χαμός στο Twitter με το «πρόεδρε έλα με φόρα» προς τον Τσίπρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης