Αργολίδα: 45χρονος καταπλακώθηκε από βράχο την ώρα της εργασίας του
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, όπου σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 45χρονο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/2) σε λατομείο στην περιοχή Γιανουλαίικα κοντά στο Λυγουριό, όταν ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από βράχο, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Άλλο ένα παιδί από τον τόπο μας! δυστυχώς... Ας είναι το τελευταίο... κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.