Μήνυμα του 112 στην Εύβοια για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»
Προειδοποιεί για χιονόπτωση και ζητά να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους οι πολίτες
Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Εύβοιας, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».
Στην ειδοποίηση, κάνει λόγο για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή. Ζητά από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν της οδηγίες των Αρχών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.