Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε στην Εύβοια – Βίντεο
Πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στη βόρεια και κεντρική Εύβοια
Από τη βόρεια και την κεντρική Εύβοια ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα με έντονη χιονόπτωση αυτή την ώρα ακόμα και στην περιοχή της Κερασιάς.
Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών με τα μηχανήματα αποχιονισμού και τις αλατιέρες ήδη να έχουν βγει στο οδικό δίκτυο προκειμένου να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους και κανένα τοπικό διαμέρισμα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Οι χιονοπτώσεις σημειώνονται σε υψόμετρο άνω των 500-550 μέτρων όπου και υπάρχει χιονόστρωση με το ύψος του χιονιού στα 700-800 μέτρα να αγγίζει τα 10 εκατοστά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.