Δήμος Πεντέλης: Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία

Δήμος Πεντέλης: Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου

penteli
Σε επιφυλακή βρίσκεται ο δήμος Πεντέλης, ενόψει της κακοκαιρίας και τις προειδοποίησεις των ειδικών για πυκνή χιονόπτωση. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα λειτουργήσει και θερμαινόμενη αίθουσα για όσους πολίτες έχουν ανάγκη ενώ θα υπάρξει και ειδική μέριμνα από αύριο για ρίψη αλατίου στους δρόμους.

Πιο αναλυτικά:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίες από αύριο Κυριακή 5/2 το πρωί μέχρι και την Τρίτη 7/2, προβλέπεται αυξημένη πιθανότητα χιονόπτωσης στην πόλη μας.

Ο Δήμος, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Δήμου Πεντέλης είναι σε επιφυλακή. Συνολικά θα επιχειρήσουν στην πόλη για ρίψη άλατος και εκχιονισμό 13 οχήματα, ενώ αν παραστεί ανάγκη εκχιονισμού μετά το τέλος της χιονόπτωσης, θα επιχειρήσουν και άλλα 10 μηχανήματα έργου (Bob Cat και JCB).

Για την αντιμετώπιση του φαινομένου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:

1. Από αύριο Κυριακή 5/2 τα ξημερώματα θα γίνει ρίψη αλατιού στους δρόμους της πόλης, διαδικασία που θα συνεχίζεται καθόλη τη διάρκεια του φαινομένου.

Κλείσιμο
2. Από αύριο Κυριακή 5/2 το πρωί στις 9.00 π.μ. σε 24ωρη βάση, θα λειτουργεί Τηλεφωνικό Κέντρο για έκτακτες ανάγκες πολιτών που αφορούν την κακοκαιρία με αριθμό 2111032311.

3. Από αύριο Κυριακή 5/2 στην ιστοσελίδα του Δήμου θα υπάρχει ειδικό τμήμα που οι πολίτες θα αναφέρουν προβλήματα που αφορούν την κακοκαιρία.

4. Θερμαινόμενες αίθουσες για τους πολίτες θα υπάρχουν από την Κυριακή 5/2 στις 12 το μεσημέρι:
(α) Στο Δημοτικό Κατάστημα Μελισσίων, Καλαμβόκη 2Α,
(β) Στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης, Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2

Μετά το πέρας της ανακοινωμένης βροχής σήμερα, θα ενημερωθούν οι πολίτες για τα σημεία που θα μπορούν να προμηθευτούν αλάτι.

Συνιστούμε στους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις σε περίπτωση παγετού τις νυχτερινές ώρες ή σε περίπτωση χιονόστρωσης. Αυτό προστατεύει τους ίδιους και διευκολύνει σημαντικά το έργο των υπηρεσιών του Δήμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Στη φυλακή o πρώην πνευματικός της Σαρλίν του Μονακό για παιδική πορνογραφία

Οργή στις ΗΠΑ για το κινεζικό μπαλόνι - Παίρνουν τα όπλα για να το… καταρρίψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης