Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει τα περί εισβολής στους «Αδιάφθορους» για εξαφάνιση δικογραφίας

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει τα περί εισβολής στους «Αδιάφθορους» για εξαφάνιση δικογραφίας


«Δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα» τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρει η ανακοίνωση

theodorikakos1
«Δεν ευσταθούν και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα» τα δημοσιεύματα περί εισβολής αστυνομικών στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξαφανίσουν δικογραφία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ανακοίνωση αφορά την υπόθεση του γιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον ίδιο να έχει ανακοινώσει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού που κατήγγειλε προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης.

«Δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρονται αστυνομικοί που υπηρετούν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να «εισέβαλαν» στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να υφαρπάξουν σχηματιζόμενη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία εν αποστρατεία Αξιωματικού, δεν ευσταθούν και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα..» ανακοίνωσε το υπουργείο.

Σύμφωνα με αναφορές, αστυνομικοί έκαναν «εισβολή» στους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ και ζητούσαν τον φάκελο της υπόθεσης του γιου του κ. Θεοδωρικάκου.

Μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε «κουκούλωμα» σε υπόθεση του γιου του.

«Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, κατά του αστυνομικού θα στραφεί και ο ίδιος ο γιος του. «Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου» ανέφερε ο υπουργός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq71lfrcbbqh)






Ειδήσεις σήμερα:

«Ευαγγελισμός»: H πρώτη εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αττικής χωρίς ράντζα

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον κυβερνήτη του Phantom - Ερωτηματικά για τα τελευταία λεπτά της πτήσης

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης