Μία γυναίκα, γύρω στα 60, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βέροιας το βράδυ της Παρασκευής, καθώς την βρήκε ο σύζυγός της στο μπάνιο της με ένα μαχαίρικαρφωμένο στο λαιμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της πλατείας Ωρολογίου στηΒέροια και στο σημείο έσπευσε τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσο και η αστυνομία, για να εξεταστούν οι συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια.
Η γυναίκα υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.