Κακοκαιρία: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στην Αττική

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες, ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες. Έτσι, η Περιφέρεια κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων.

Νωρίτερα σήμερα, δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο. «Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας, επ αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία» είχε δηλώσει σχετικά ο Περιφερειάρχης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ημέρα ορόσημο για το Χρηματιστήριο, έκλεισε στις 1.000 μονάδες για πρώτη φορά από το 2014

Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό - «Μου ζήτησε 100.000 ευρώ να θεραπεύσει την τύφλωσή μου»

Επιμένει η κακοκαιρία: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος - Πού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr