Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεσαν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα να φέρνει και χαμηλές θερμοκρασίες.
Απο νωρίς το πρωί άρχισε να χιονίζει στα ορεινά της Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες νιφάδες έπεσαν στο χωριό του Χορτιάτη, χωρις όμως να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, με τους δρόμους να παραμένουν όλοι ανοιχτεί για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο Δημος Πυλαίας Χορτιατη ειναι σε ετοιμότητα με 12 εκχιονιστικά μηχανήματα και 2000 τονους αλατι. «Επιτέλους χιόνισε! Αν και για εμάς αυτό δεν είναι χιονιάς, αλλά ελπίζουμε να ενταθεί και να το στρώσει τις επόμενες ωρες. Το βραδυ ρίξαμε αλάτι και μοιρασαμε σακιά στους κατοίκους σε Χορτιάτη, Εξοχή και Φίλυρο» δηλωσε η Βιβιαν Λιόλιου, αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δημου Πυλαίας Χορτιάτη.
Ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε και στην περιοχή του Φιλύρου αλλά και στο Ασβεστοχώρι.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.