Μια κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν έναν 18χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας είδε δύο άτομα να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Άμεσα μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης καταδίωξαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο, ύποπτα άτομα.
Ο οδηγός, κινούμενος επί της οδού Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και η καταδίωξη έφτασε μέχρι την περιοχή του Λυκαβηττού.
Εκεί, το όχημα των υπόπτων προσέκρουσε σε στάθμευμενο αμάξι στη συμβολή των οδών Δεινοκράτους και Ξενοκράτους. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει στα γύρω στενά ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο. Στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλεμμένο καταλύτη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.