Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν σπίτια στην Αριδαία - Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας την Τρίτη

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν σπίτια στην Αριδαία - Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας την Τρίτη

Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων - Μεγάλες ζημιές στο γήπεδο του Αλμωπού

aridaia-floods-m
Προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή του δήμου Αλμωπίας στην Πέλλα και συγκεκριμένα την Αριδαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes στην Πυροσβεστική έχουν γίνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 83 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες και ισόγεια καταστήματα με τα οχήματα της υπηρεσίας να βρίσκονται επί ποδός ώστε μεταφέρονται από το ένα περιστατικό στο άλλο έχοντας ολοκληρώσει το έργο σε 22 από αυτές.

Αγιου Νικανδρου Αριδαια!!!!!Με τοσα ποταμια δεξια κ αριστερα!!!!Αλλα ολα με σκουπιδια με βρυα κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!!!!!Φρεατια που δν καθαριστηκαν ποτε!!!!Ποιος ευθυνεται για αυτο????

Posted by Sofia Batsouri on Monday, January 23, 2023
aridaia-plimmires


Κλείσιμο

Αριδαία... η αγ.Δημητρίου!!!

Posted by Μαρία Αβραμιδου on Monday, January 23, 2023


pella_4


pella2


pella3


Στις περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα, έχει μεταβεί και ο ίδιος ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος με ανακοίνωση ανέφερε πως αύριο Τρίτη (24/1) τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά, όπως επίσης και η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολυξένη Νάνου, η οποία σημείωσε ότι συνεργεία του δήμου συμμετέχουν στην προσπάθεια που καταβάλει η Πυροσβεστική και θα συνεχίσουν να είναι σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε δύο σημεία στην Πιερία και συγκεκριμένα στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Αγίου Σπυρίδωνα και στο στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Κονταριώτισσας.

Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Δήμου Αλμωπίας. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που...

Posted by Δήμος Αλμωπίας on Monday, January 23, 2023


Στο μεταξύ ανυπολόγιστη είναι μέχρι στιγμής η ζημιά που έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, στο γήπεδο του ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία των ελληνικών πρωταθλημάτων.

….

Posted by ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας / Almopos Arideas FC on Monday, January 23, 2023


«Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει. Τα πάντα έχουν καλυφθεί από νερό. Ο αγωνιστικός χώρος, τα αποδυτήρια, ακόμη και τα γραφεία της ομάδας όπου στεγάζονται στις εγκαταστάσεις. Είχαμε έντονο πρόβλημα που προέκυψε από τα φρεάτια καθώς βγαίνει νερό σαν σιντριβάνι ακόμη και από τους νιπτήρες και τα καζανάκια, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο» ανέφερε αρχικά ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σαμαρόπουλος.

Αλμωπία πλημμύρα 2023 Ιανουάριος


Πρόσθεσε δε, ότι «έχουν καταστραφεί τα πλυντήρια, τα στεγνωτήρια, τα μηχανήματα φυσιοθεραπείας, έχουν καεί υπολογιστές και ενισχυτές ήχου, τα έπιπλα επιπλέουν μέσα στα γραφεία της ομάδας, υπάρχει πρόβλημα με τον ρουχισμό, τα πάντα βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Τουρκία - Ο Ερντογάν χάνει απ' όλους τους πιθανους αντιπάλους του στις δημοσκοπήσεις

«Πυραμίδα» με 70 θύματα - Με το «αεροπλανάκι της Γλυφάδας»... έκαναν φτερά 16 εκατ. ευρώ

«The Crown» αλά ελληνικά: Ο «διάδοχος Παύλος» έχει προίκα 2,5 δισ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης