Ένα από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου «Ελληνίς» βρίσκεται υπό κατάρρευση, καθώς έχει αποκολληθεί από το υπόλοιπο κτίριο, χωρίς ωστόσο να έχει πέσει ακόμη.
Σημερινές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι το μπαλκόνι εξακολουθεί -μέχρι και αυτή την ώρα- να κρέμεται στο κενό.
Στο σημείο βρέθηκαν οι αρμόδιες αρχές και απέκλεισαν την περιοχή.
Το αιωρούμενο μπαλκόνι έχει καλυφθεί με ένα πράσινο δίχτυ.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.