Ψευτογιατρός: Όταν ο πατέρας μου απαίτησε τα χρήματά του εκείνος του έκλεινε το τηλέφωνο, λέει η κόρη θύματος

Ψευτογιατρός: Όταν ο πατέρας μου απαίτησε τα χρήματά του εκείνος του έκλεινε το τηλέφωνο, λέει η κόρη θύματος

Ο πατέρας της έπασχε από ALS και ο ψευτογιατρός του πρότεινε να σταματήσει τη θεραπεία του ώστε να ξεκινήσει θεραπεία βλαστοκυττάρων

giatros
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του νέου ψευτογιατρού και του 72χρονου Γερμανού συνεργού του, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής έχουν εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας σε προχωρημένο συνήθως στάδιο, αλλά και με άλλες νευρολογικές παθήσεις.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Μέσω ενός γνωστού γνώρισε τον γιατρό και του υποσχέθηκε πως θα τον κάνει καλά μέσω μιας θεραπείας με βλαστοκύτταρα», αποκάλυψε η κόρη 58χρονου θύματος του ψευτογιατρού Ειρήνη Βουράκη, μιλώντας στο Mega.

Ο πατέρας της κυρίας Βουράκη έπασχε από ALS και ο ψευτογιατρός του πρότεινε να σταματήσει τη θεραπεία του ώστε να ξεκινήσει θεραπεία βλαστοκυττάρων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpx3kt93bebl)


«Ενώ του είχε πει πως σε έξι μήνες θα δει διαφορά, δεν είδε ποτέ, χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Έδωσε τους κόπους μιας ζωής για να γίνει καλά αλλά δεν έγινε τίποτα. Του δώσαμε κοντά στα 30.000 ευρώ, άλλα στο χέρι άλλα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ώστε να μη φαίνονται όλα» πρόσθεσε η κόρη του θύματος.

Όταν διαπίστωσαν πως οι νέες θεραπείες δεν λέιτουργούν, ζήτησαν τα χρήματα πίσω αλλά εκείνος δεν τους σήκωνε το τηλέφωνο.

«Στο διάστημα των έξι μηνών, συναντήθηκαν περίπου 4 -5 φορές αλλά τα σκευάσματα τα έστελνε με courier. Όταν είδαμε πως ο μπαμπάς μου δεν γινόταν καλά τον πήρε τηλέφωνο και απαίτησε τα χρήματά του πίσω και του είπε πως θα τον καταγγείλει. Εκείνος του έκλεινε το τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και του έλεγε, πήγαινέ με όπου θέλεις. Η γνωριμία τους ήταν το 2009 και ο πατέρας μου απεβίωσε το 2011. Δεν είναι εύκολο για εμάς αλλά μόνο για τη δικαίωση στη μνήμη του, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ψευτογιατρός: «Δεν ήξερα ότι κάνω κακό», έλεγε στην προανάκριση - Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη

Βρετανία: «Συγγνώμη, λάθος» λέει το BBC για σεξιστικό τίτλο στην παραίτηση της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας

Καλαμάτα: Γνωστός ως «Αμερικάνος» στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος νεκρός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης