Στα πρώην βασιλικά ανάκτορα του Τατοΐου βρέθηκε χθες Πέμπτηη τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Δείτε φωτογραφίες
Credits: Nikolas Kominis\Studio Kominis
Credits: Nikolas Kominis\Studio Kominis
Στο Τατόι βρέθηκαν ο γιος του τέως, Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Μαρία - Ολυμπία, Κωνσταντίνο - Αλέξιο, Αχιλλέα -Ανδρέα, Οδυσσέα - Κίμων και Αριστείδη -Σταύρο. Ακόμα οι γιοι του τέως βασιλιά Νικόλαος και Φίλιππος και οι κόρες του Αλεξία και η Θεοδώρα.
Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία καθώς και η αδερφή του, Σοφία.
Στο σημείο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με περιπολικά να περιφρουρούν την περιοχή.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.