Τα ψώνια του supermarket έρχονται στο σπίτι μας εύκολα και ξεκούραστα

Τα ψώνια του supermarket έρχονται στο σπίτι μας εύκολα και ξεκούραστα

Πλοηγηθείτε στο site των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, κάντε τις αγορές σας online και παραλάβετε την παραγγελία σας στην πόρτα σας

kritikos1

Sponsored Content

Τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι ακόμα πιο δίπλα σας με ένα κλικ στην πόρτα σας! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ μπορείτε να πραγματοποιείτε όλες τις αγορές σας προκειμένου να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σαν να βρίσκεστε στο κατάστημα της γειτονιάς σας.

Για να ψωνίζετε ό,τι  χρειάζεστε χωρίς ελάχιστη παραγγελία και να παραλαμβάνετε αυθημερόν ακόμα και μέσα στην επόμενη ώρα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέας και τυροκομικά με επιλογή βάρους και κοπής σαν να ήσασταν στο κατάστημα της γειτονιάς σας.

 
Πραγματοποιήστε εγγραφή με το κινητό σας και πλοηγηθείτε στο www.kritikos-sm.gr  ανακαλύπτοντας μοναδικές προσφορές ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα. Δείτε με ποια διαθέσιμη υπηρεσία εξυπηρετείστε αναγράφοντας τον ΤΚ της περιοχής σας. Ορίστε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να παραδοθούν ή να παραλάβετε τα ψώνια σας και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

 
Κλείσιμο
Επωφεληθείτε από αποκλειστικές online προσφορές και παράλληλα απολαύστε τα προνόμια της κάρτας club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε τις αγορές σας, κερδίζετε πόντους στην κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Για κάθε 2€ αγορών, κερδίζετε 1 πόντο.
Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους κερδίζετε 5€, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα. Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε extra πόντους από:
• Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων.
• Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε άλλα εταιρικά μέσα επικοινωνίας.

Τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ διαθέτουν 3 υπηρεσίες όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 
Easy delivery
Μέσω της υπηρεσίας easy delivery έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε την παραγγελία σας online εύκολα και γρήγορα και να την παραλάβετε στο χώρο που θα υποδείξετε την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Με περισσότερα από 8.000 προϊόντα και 2.000 προσφορές τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι κάθε μέρα δίπλα σας προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών, προκειμένου να καλύψουν την πλειοψηφία των αναγκών σας.
 
Express Delivery
Μέσω της υπηρεσίας express delivery έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε την παραγγελία σας online και να παραλάβετε αυθημερόν ακόμα και μέσα στην επόμενη ώρα. Οι καθημερινές σας αγορές γίνονται γρήγορα και παραδίδονται ακόμα γρηγορότερα. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 3.000 προϊόντα που είναι απαραίτητα για την κάλυψη καθημερινών σας αναγκών.
 
Take-Away
Μέσω της υπηρεσίας Take-Away έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε την παραγγελία σας online και να παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα της αλυσίδας Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ που θα επιλέξετε, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ο πελάτης απολαμβάνει μία μοναδική εμπειρία αγοράς από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή, με την εγγύηση ποιότητας των ανθρώπων της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που θα αναλάβουν με ευθύνη να επιλέξουν και να συσκευάσουν τα καλύτερα προϊόντα.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο του πελάτη από οχήματα ψυγεία, με ειδικά εξοπλισμένα box μεταφοράς τροφίμων, διατηρώντας τα τρόφιμα στην ιδανική θερμοκρασία μέχρι και την παράδοση.

Ο στόχος της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, είναι να προσφέρει φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες, παρέχοντας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και είναι κάθε μέρα δίπλα σας!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης