Κρήτη: Το Google Translate έσωσε 28χρονη που δεχόταν ξύλο από τον σύντροφό της

Κρήτη: Το Google Translate έσωσε 28χρονη που δεχόταν ξύλο από τον σύντροφό της

Ο 44χρονος παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης και χτύπησε τη σύντροφό του πριν συλληφθεί – Στο παρελθόν η 28χρονη είχε φύγει αλλά επέστρεψε στον βασανιστή της μην έχοντας πού να πάει

domestic1
Μέσω του Google Translate αναζήτησε βοήθεια μια 28χρονη από την Αλβανία, που ζει στο Ηράκλειο Κρήτης και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 44χρονο σύντροφό της.

Μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό, η κοπέλα προφασίστηκε ότι θα πάει σε κοντινή καφετέρια για να πάρει μία σοκολάτα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ίδια δεν γνωρίζει ελληνικά και μέσω της υπηρεσίας της Google εξήγησε τι της συνέβαινε και ζήτησε βοήθεια.

Ο 44χρονος την αναζητούσε μια ολόκληρη μέρα, ενώ επικοινώνησε και με το αστυνομικό τμήμα γιατί φοβόταν τυχόν σύλληψή της, επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Τελικώς, αστυνομικοί του ΑΤ Μαλεβιζίου τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου ήταν έγκλειστος παλαιότερα, καθώς αντί να διαμένει στην Αθήνα και στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, μετακινήθηκε στο Ηράκλειο.

Κλείσιμο
Η 28χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, ωστόσο ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας προστατεύεται από το νόμο και δε θα κινηθούν διαδικασίες απέλασης.

Την προανάκριση διενεργεί το Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Ν σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς η 28χρονη έχει υποβάλει μήνυση και στο παρελθόν. Μην έχοντας όμως πού να πάει, επέστρεψε στον 44χρονο.



Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Οι τέσσερις του τάκου και η… βόμβα της Μαριαλένας – Δείτε βίντεο

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η στιγμή της αποχώρησης της μητέρας του εν μέσω συνθημάτων - Δείτε βίντεο

Dentist pass: Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά 6-12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης