Θεσσαλονίκη: «Μακρυχέρης» κλέβει ουίσκι από κατάστημα ψιλικών και φεύγει χαιρετώντας τον ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: «Μακρυχέρης» κλέβει ουίσκι από κατάστημα ψιλικών και φεύγει χαιρετώντας τον ιδιοκτήτη

Οι καταστηματάρχες ζητούν περισσότεροι αστυνόμευση στην περιοχή

klopi_thess_xr
Τη στιγμή που ένας νεαρός άνδρας εισέρχεται σε κατάστημα ψιλικών και καταφέρνει να κλέψει ένα μπουκάλι αλκοόλ χωρίς να γίνει αντιληπτός, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού που βρίσκεται στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν τις μεσημεριανές ώρες του περασμένου Σαββάτου όταν ο άντρας με τη λευκή φούτερ και την μαύρη φόρμα μπαίνει, αρχικά, στο κατάστημα επί της οδού Αμπελώνων, παριστάνοντας τον πελάτη και κρατώντας το πορτοφόλι στα χέρια κατευθύνεται προς τον πάγκο εργασίας. Τότε, ζητάει από τον ιδιοκτήτη να αγοράσει ένα καπνικό προϊόν, πληρώνει κανονικά και εξέρχεται από το μαγαζί, ωστόσο δεν απομακρύνεται και περιμένει απ’ έξω την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει.
«Μακρυχέρης» κλέβει ουίσκι από κατάστημα ψιλικών

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το protothema.gr, μόλις αντιλαμβάνεται ότι ο εργαζόμενος έχει πάει στον πίσω χώρο της επιχείρησης, μπαίνει ξανά στο κατάστημα ψιλικών. Ελέγχοντας αν τον βλέπει κανείς και αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τις κινήσεις του, κοιτάει στην αρχή προς την ταμειακή μηχανή, ωστόσο καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο να φτάσει γρήγορα το συρτάρι για να αποσπάσει τα χρήματα. Τότε είναι η στιγμή που κατευθύνεται προς το ράφι με τα αλκοολούχα ποτά και με γρήγορες κινήσεις ανοίγει το σακίδιο πλάτης του και βάζει μέσα ένα «σπέσιαλ» μπουκάλι με ουίσκι.

Μόλις ο ιδιοκτήτης επανέρχεται στον μπροστά χώρο της επιχείρησης, αντικρίζει τον άντρα να κρατάει τον σάκο πλάτης στα χέρια του, ωστόσο ο «μακρυχέρης» έχει προλάβει να κρύψει εντός του το μπουκάλι και προφασίζεται ότι τον άνοιξε προκειμένου να του δείξει ένα συγκεκριμένο προϊόν που θέλει να αγοράσει και έτσι καταφέρνει να τον «ξεγελάσει». Μάλιστα, φεύγοντας από το κατάστημα τον χαιρετάει σα να μην συμβαίνει τίποτα και στη συνέχεια απομακρύνεται πεζός.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι για το συμβάν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, δεν έχει υποβληθεί μήνυση στην αστυνομία, αφού τέτοια περιστατικά είναι συχνά στην περιοχή και οι καταστηματάρχες ζητούν περισσότεροι αστυνόμευση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης