Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» με μαχαίρι σε ενεχυροδανειστηριό μέρα-μεσημέρι και άρπαξε €2.000
Ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Εγνατίας και απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο
Ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 15.30 όταν ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Εγνατία και απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο προκειμένου να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.
Ο δράστης κατάφερε να αρπάξει συνολικά 2.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία, τη μαρτυρία του θύματος για τα χαρακτηριστικά του άντρα που τον απείλησε φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και υλικό από κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, ενώ έχουν στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.