Κιλκίς: Μια βλάβη αποκάλυψε τους δράστες κλοπής σε σταθμού κινητής τηλεφωνίας

Κιλκίς: Μια βλάβη αποκάλυψε τους δράστες κλοπής σε σταθμού κινητής τηλεφωνίας

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε τότε από τους αστυνομικούς ακινητοποιημένο από βλάβη σε μια περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας και πολύ κοντά του βρέθηκαν κρυμμένες οι κλεμμένες μπαταρίες

kilkis
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας εξιχνίασαν τη λεηλασία που είχε γίνει στον οικίσκο ενός σταθμού εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στη Γουμένισσα του Κιλκίς, το πρωί της 22 Δεκεμβρίου 2022, από τον οποίο είχαν κλαπεί τέσσερις μπαταρίες συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε τότε από τους αστυνομικούς ακινητοποιημένο από βλάβη σε μια περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας και πολύ κοντά του βρέθηκαν κρυμμένες οι κλεμμένες μπαταρίες, που αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες ηλικίας 44 και 46 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε.

Έκλεψε μπαταρίες και εργαλεία από εργοτάξιο

Δεν κατάφερε να διαφύγει με τη λεία του ο δράστης της εισβολής σε ένα μη περιφραγμένο εργοτάξιο στον Πύργο, καθώς συνελήφθη αργά το βράδυ τους Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στην κατοχή του Έλληνα δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, βρέθηκαν έξι μπαταρίες φορτηγού, δύο υδραυλικοί γρύλοι και διάφορα άλλα εργαλεία που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του εργοταξίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός Μάιος σε Τουρκία και Ελλάδα: Ο Ερντογάν δείχνει να το αποφάσισε, ο Μητσοτάκης το σκέφτεται

Νεπάλ: Λεπτό προς λεπτό η πτώση του αεροσκάφους με τους 72 επιβάτες - Δείτε βίντεο

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, νεκρός ο οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης