Ο νεαρός κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.
Ο νεαρός ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο Λάππα και Πάτραι, ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.
Ο πατέρας του 22χρονου, μιλώντας στο Star είπε πως περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του και προσεύχονται να τα καταφέρει.
«Είμαστε στο στάδιο των εξετάσεων σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση κι εμείς ως γονείς ελπίζουμε» υπογράμμισε ο πατέρας του 22χρονου.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».