Άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του ΟΚΑΝΑ μετά από κλοπή - Προσπαθούν να τον κατεβάσουν
Ο άνδρας - πιθανόν τοξικομανής - βρίσκεται σε κακή κατάσταση στην ταράτσα του κτιρίου, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον κατεβάσουν
Αναστάτωση έχει προκληθεί σε κτίριο τουΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άντρας, πιθανόν τοξικομανής βρίσκεται, περίπου από τις 11:30, ξαπλωμένος και σε κακή κατάσταση στην ταράτσα.
Νωρίτερα το πρωί, σημειώθηκε κλοπή στο συγκεκριμένιο κτίριο που στεγάζεται ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων του ΟΚΑΝΑ, στην οδό Καποδιστρίου, και η περίπτωση του τοξικομανή δείχνει να σχετίζεται με το περιστατικό αυτό.
Στο σημείο, βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, άνδρες της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ, που προσπαθούν να κατεβάσουν με ασφάλεια τον τοξικομανή από την ταράτσα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.