Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια με ακόμη μία δόνηση να σημειώνεται στην περιοχή.
Στις 17:27, ειδικότερα, καταγράφηκε σεισμός 3,1 Ρίχτερ στα Ψαχνά Ευβοίας.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στα 5 χλμ ενώ η τοποθεσία είναι 7 χλμ νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας.
Νωρίτερα, το μεσημέρι, καταγράφηκε και πάλι σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 Ρίχτερ στην κεντρική Εύβοια.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο ήταν στα 11 χιλιόμετρα δυτικά του Λιμνιώνα, ενώ το εστιακό βάθος βρισκόταν στα 18,4 χιλιόμετρα.
Θυμίζεται πως πριν από δυο ημέρες, είχε σημειωθεί σχεδόν στον ίδιο χώρο, στον Λιμνιώνα, δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.