Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 ενώ βρισκόταν στην Καλλιθέα.
Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram δείχνει ότι βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο και στέλνει τις ευχές της για το νέο έτος.
Δείτε την ανάρτησή της
«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους. 'Ολα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη