Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί στην Πλατεία - Δύο νεκροί και μία τραυματίας

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί στην Πλατεία - Δύο νεκροί και μία τραυματίας

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής - Τραυματίστηκε μία γυναίκα - Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

nea-smyrni-asthenoforo-pyrovolismoi
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό μπαρ της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασία φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων του μπαρ. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μπαρ. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην κοιλιά μία γυναίκα η οποία καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι. Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
nea-smyrni




Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός ο 15χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο Παλαιό Φάληρο - Για ένα ευγενέστατο παιδί κάνουν λόγο οι γείτονες

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να σκοτώσουν τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, αποκαλύπτουν οι New York Times

Νεκρός άνδρας σε σήψη στα λατομεία στο Γαλάτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης