Μανταλένα Καϊλή: Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες - Τα μάθαμε από τα ΜΜΕ

Μανταλένα Καϊλή: Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες - Τα μάθαμε από τα ΜΜΕ

Ζούμε μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση, τονίζει σε ανακοίνωσή της η αδερφή της Εύας Καϊλή - «Δεν ισχύει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο για τον πατέρα της Καϊλή» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

mantalena-kaili3
Ανακοίνωση δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, εξέδωσε η αδερφή της Εύας Καϊλη, Μανταλένα, για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την έρευνα στο σπίτι της αδερφής της που οδήγησε στην κράτηση της ευρωβουλευτού.

Όπως τονίζει, διάβασε από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή της, ενώ προσθέτει ότι «γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μανταλένας Καϊλή

Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της.

«Δεν ισχύει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο για τον πατέρα της Καϊλή»

Μιλώντας στο Mega, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος Μανταλένας Καϊλή, υποστήριξε ότι αύριο θα γίνει αίτημα «ξεπαγώματος» των λογαριασμών τους, καθώς δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτούς.

«Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς και τα οικονομικά δεδομένα ούτε του πατέρα, ούτε της αδερφής. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι μόνοι λογαριασμοί που υπάρχουν είναι ένας που μπαίνει ο μισθός 1.200 ευρώ τον μήνα της αδερφής και ένας λογαριασμός του πατέρα που είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα κάνουμε αίτηση αύριο το πρωί να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί που μπαίνουν οι μισθοί» δήλωσε ειδικότερα.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, «δεν ισχύει ότι υπάρχει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο του πατέρα της Εύας Καϊλή. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάθεται εκουσίως όπως θα έκανε ο κάθε πατέρας όταν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα το παιδί του».

«Όπου χρειαστεί θα πάω, η Εύα βαστάει»

«Ναπάλμ», με αυτή τη λέξη περιέγραψε νωρίτερα, μιλώντας στο protothema.gr, η Μανταλένα Καϊλή, τις τελευταίες εξελίξεις μετά την έρευνα στο σπίτι της αδερφής της που οδήγησε στην κράτηση της Εύας Καϊλή. Σχολίασε την έκβαση των γεγονότων δίνοντας, δηλαδή, διαστάσεις καταστροφής όπως εκείνες που επέφερε η βόμβα Ναπάλμ.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση «πώς είναι η Εύα Καϊλή», ενώ τελεί υπό καθεστώς εγκλεισμού, έδωσε την εξής σύντομη απάντηση: «Βαστάει».

Στις πρώτες φράσεις με τις οποίες, κατά έναν τρόπο, τοποθετήθηκε μετά τις αποκαλύψεις σημείωσε: «Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει η αδερφή της κυρίας Καϊλή εάν θα φύγει για Βρυξέλλες προκειμένου να καταθέσει η εάν ήδη βρίσκεται εκεί, απάντησε: «Τίποτα δεν έχει λογική, αλλά εν πάσει περιπτώσει. Όπου χρειαστεί θα πάω». Στο ερώτημα «εάν πιστεύει ότι έχουν μπλέξει την Ευα Καϊλή», δίνει την ακόλουθη απάντηση: «Η αδερφή μου ενοχλεί που υπάρχει καν».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης