Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασαν το διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου στον Κολωνό - Βρέθηκαν από όργανα γυμναστικής μέχρι... πιάνο

Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασαν το διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου στον Κολωνό - Βρέθηκαν από όργανα γυμναστικής μέχρι... πιάνο

Τι περιελάμβαναν οι άλλοι προσωπικοί χώροι που διατηρούσε στις υπόλοιπες δομές

kivwtos-pater-antwnios34
Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, όργανα γυμναστικής και… πιάνο. Όλα φορτώθηκαν σε δύο φορτηγά και ο χώρος-διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου φιλοξενείται η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα, άδειασε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο πατήρ Αντώνιος διατηρούσε «προσωπικό χώρο» και σε άλλες δομές. Στη Χίο, στην Ήπειρο, στον Βόλο και την Καλαμάτα υπήρχαν δωμάτια που περιλάμβαναν τα… απαραίτητα για τον επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.


Διπλό κρεβάτι, όργανα γυμναστικής, τζάκι… Μάλιστα, σε κάποιες δομές υπήρξαν καταγγελίες πως ο κοιτώντας που ήταν μπροστά από το δωμάτιο αυτό έπρεπε υποχρεωτικά να αδειάζει όταν έφτανε εκεί ο πατέρας Αντώνιος, ώστε να φιλοξενούνται όσοι τον συνόδευαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να στριμώχνονται σε άλλους κοιτώνες με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την Εύα Καϊλή: Σύλληψη, κράτηση ή ανάκριση;

Ρομά επιχείρησαν να εισβάλλουν στο ΑΤ Σπάτων - Έξι συλλήψεις

Η Κρίστεν Στιούαρτ επιλέχθηκε ως πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης