Επέτειος Γρηγρόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία στη Θεσσαλονίκη
«Να μη συνηθίσουμε τον θάνατο», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ οι διαδηλωτές, πέρα από τα συνθήματα που φωνάζουν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή, διαμαρτύρονται και για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικούς»
Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την 14η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν αστην πλατεία της Καμάρας, στις 19.00 ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στην πορεία συμμετέχουν συλλογικότητες, φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικου χώρου. «Να μη συνηθίσουμε τον θάνατο», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ οι διαδηλωτές, πέρα από τα συνθήματα που φωνάζουν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή, διαμαρτύρονται και για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός, ενώ η Τροχαία Θεσσαλονίκης προχωράει σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς