Ένα μίνι μάρκετ της δυτικής Θεσσαλονίκης, έβαλαν στο στόχαστρο το απόγευμα της Παρασκευής δύο δράστες που κατάφεραν να αρπάξουν τις εισπράξεις και να γίνουν... καπνός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Φιλίππου, στην Πολίχνη και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του υπαλλήλου, κατάφεραν να πάρουν τα μετρητά από το ταμείο.
Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον εργαζόμενο τράπηκαν σε φυγή.
Η αστυνομία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Παύλου Μελά.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.