Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα νεογνόαπό την Κρήτη που νόσησε με κορωνοϊό.
Το κοριτσάκι, 25-35 ημερών, σύμφωνα με το cretapost.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Πριν μερικές ημέρες το νεογέννητο κοριτσάκι που εμφάνισε συμπτώματα τηςCovid 19 νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο. Όμως το μεσημέρι, η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν αναγκαία τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
Άμεσα σήμανε συναγερμός τόσο στα δύο νοσοκομεία όσο και στο ΕΚΑΒ για την ταχύτερη μεταφορά του κοριτσιού.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.