Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες σαρωτική επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στα ακίνητα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την τράπεζα ότι, πράγματι, πριν από οκτώ ημέρες, η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα τράπεζας και άδειασε τη θυρίδα.
Έτσι, μετά από εισαγγελική παραγγελία, ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες σαρωτικές επιχειρήσεις στα σπίτια του πατρός Αντωνίου, προκειμένου να εντοπίσουν εκεί τον θησαυρό.
Οι πληροφορίες λένε ότι ελέγχονται τρία σπίτια του ζεύγους στον Κολωνό, τη Βραυρώνα και τη Ραφήνα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.