Λαθροϋλοτόμοι επιτέθηκαν με τσεκούρι σε δασοφύλακες στο Μεσολόγγι

Λαθροϋλοτόμοι επιτέθηκαν με τσεκούρι σε δασοφύλακες στο Μεσολόγγι

Κινδύνευσε η ζωή δασικών υπαλλήλων όταν διαπίστωσαν πως οι δράστες είχαν μετατρέψει κορμούς δρυός σε καυσόξυλα 2,50 χωρικών κυβικών μέτρων

tsekouri
Αντιμέτωποι με τρεις αδίστακτους λαθροϋλοτόμους που έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν την σωματική τους ακεραιότητα βρέθηκαν ένας δασοφύλακας και ένας οδηγός του Δασαρχείου Μεσολογγίου, όταν τους εντόπισαν επ’ αυτοφώρω να κόβουν δέντρα στην θέση Μπαχατούρη της κοινότητας Ζευγορακίου.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν φέρει στο σημείο δυο φορτηγάκια τύπου βαν, στα οποία φόρτωναν με ένα τρακτέρ τους κορμούς των δέντρων που είχαν κόψει! Οι δασικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι οι λαθροϋλοτόμοι είχαν ήδη μετατρέψει κορμούς δρυός σε καυσόξυλα 2,50 χωρικών κυβικών μέτρων, ενώ μια ολόκληρη βελανιδιά ήταν δεμένη με συρματόσκοινο στο τρακτέρ έτοιμη για να φορτωθεί.

Όταν, όμως, κατευθύνθηκαν προς ένα από τα φορτηγάκια για να κάνουν έλεγχο, δέχτηκαν επίθεση με τον ένα εκ των δραστών, ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει προς το μέρος τους ένα... τσεκούρι, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει! Ωστόσο, οι δασικοί υπάλληλοι φοβήθηκαν για τη ζωή τους και έφυγαν από το σημείο με προορισμό το αστυνομικό τμήμα Γαβαλούς, όπου υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των τριών αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Δασικής Νομοθεσίας και η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.


Ειδήσεις σήμερα:

«Παιδί υπέστη εγκαύματα και δεν έκαναν τίποτα» - Νέα καταγγελία για την δομή των ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη

Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του μπροστά από διηπειρωτικό πύραυλο

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης