Κόρινθος: Νεκρή 40χρονη που βρέθηκε στο κενό από τέταρτο όροφο πολυκατοικίας
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα
Τραγωδία στην Κόρινθο με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο κενόαπό τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο τηςΚορίνθου, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.
Σύμφωνα με το loutrakiblog, οι γείτονες άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο νωρίτερα την Πέμπτη, χωρίς να αντιληφθούν άμεσα τι είχε συμβεί.
Λίγο αργότερα, διαπίστωσαν πως η γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου κατέληξε, νικημένη από τα πολλαπλά τραύματα της.
Τραγική ειρωνία είναι πως πριν από τέσσερις μήνες, η γυναίκα είχε χάσει τον πατέρα της - επιχειρηματία της Κορίνθου - από κορωνοϊό.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».