Οι στιγμές τρόμου του οδηγού που τράκαρε μετωπικά με τον 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στη Βουλιαγμένης

Οι στιγμές τρόμου του οδηγού που τράκαρε μετωπικά με τον 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στη Βουλιαγμένης

«Έσταζε παντού βενζίνη, φοβήθηκα έκρηξη», λέει ο 40χρονος οδηγός που γλύτωσε από θαύμα 

vouliagmenis
«Σμπαράλια» έγινε το αυτοκίνητο 40χρονου, μετά από σύγκρουση με όχημα ηλικιωμένου που οδηγούσε για 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε, ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα», δήλωσε το 40χρονο θύμα του τροχαίου στο LIVE NEWS.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cofk1r5a24oh)


Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βάρκιζα, βλέποντας ξαφνικά μπροστά του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος ο οποίος ερχόταν κατά πάνω του. «Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι», περιέγραψε.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήταν το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί; Το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί» πρόσθεσε ο 40χρονος που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

Κλείσιμο
«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω», κατέληξε ο οδηγός που γλίτωσε.

Το χρονικό 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ένας 80χρονος οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, οδηγώντας για περίπου 1,5χλμ. με την πορεία του να σταματά μόνο όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινείτο κανονικά στη λεωφόρο.

Σύμφωνα με το MEGA το αυτοκίνητο με οδηγό τον 80χρονο στο οποίο επέβαινε η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του μπήκε ανάποδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από την οδό Καλύμνου. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στο ύψος της συμβολής της Βουλιαγμένης με την οδό πρίγκιπος Παύλου όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 40χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου όταν και οι δύο οδηγοί έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά.

Το ευτυχές ήταν ότι παρά τη σφοδρή σύγκρουση τόσο οι δύο ηλικιωμένοι, ο 80χρονος οδηγός και η επίσης 80χρονη σύζυγός του, όσο και ο 40χρονος δεν τραυματίστηκαν με τον δεύτερο να απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους διαρρήκτες που μπούκαραν με ΙΧ και φορτηγά σε επιχειρήσεις

Ρούλα Κορομηλά για «Κιβωτό του Κόσμου»: Νιώθω απογοήτευση, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια

Χριστούγεννα: Έξι στους δέκα καταναλωτές θα ξοδέψουν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα με πέρυσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης