Για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τα βασανιστήρια στην «Κιβωτό του Κόσμου»μίλησε εθελόντρια της δομής στον Alpha.
«Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;» ανέφερε αρχικά η εθελόντρια.
«Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική. Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό» πρόσθεσε η εθελόντρια.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα