Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 7χρονο και 13χρονη

Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 7χρονο και 13χρονη

Τι κατήγγειλαν τα παιδιά - Ο νονός του αγοριού πήγε στο νοσοκομείο και χτύπησε τον 14χρονο - ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

aglaia
Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου ένας έφηβος παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 7χρονο και μια 13χρονη.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά βρίσκονται σε ειδικό χώρο φιλοξενίας οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένουν- κατόπιν εισαγγελικης εντολής- να μετακινηθούν σε προνοιακή δομή. Στον χώρο φιλοξενούνται 37 παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 7χρονος κατήγγειλε στη μητέρα του πως ο 14χρονος τον παρενόχλησε σεξουαλικά στο μπάνιο υπό την απειλή μαχαιριού. Εκείνη ειδοποίησε τον νονό του παιδιού, γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί η ίδια. Εκείνος πήγε στο νοσοκομείο, βρήκε τον 14χρονο και, αφού λογομάχησαν, τον χτύπησε και εξαφανίστηκε.

Το συμβάν σημειώθηκε εντός του νοσοκομείου και έγινε αμέσως αντιληπτό από τους εργαζόμενους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του 7χρονου, ακολούθηκε και καταγγελία 13χρονης πως ο 14χρονος είχε παρενοχλήσει και εκείνη σεξουαλικά.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το νοσοκομείο, έδωσε εντολή να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ.

Το Τμήμα Ανηλίκων ερευνά την καταγγελία και τα παιδιά -ο 7χρονος και η 13χρονη- θα εξεταστούν από ιατροδικαστή ενώ και τα 37 παιδιά, παρουσία παιδοψυχολόγου, θα δώσουν κατάθεση στις Αρχές ώστε να δουν αν υπάρχει κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό. 

Κλείσιμο
Σημειώνεται πως ο 14χρονος βρίσκεται στο Παίδων από τον περασμένο Ιούλιο, συμπληρώνοντας πέντε μήνες. Κατά πληροφορίες, έχει απομακρυνθεί από το σπίτι του λόγω κακοποίησης από τον πατέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προβλέπει αυξήσεις σε συντάξεις και νέα ρύθμιση οφειλών

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι συνεπιβάτες του 22χρονου Τζακ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι χώρες της G20 που απέφυγαν να καταδικάσουν την εισβολή του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης