Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει η Ελληνίδα τραυματίας

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει η Ελληνίδα τραυματίας

Μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης - Θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της

39χρονη-πολη
"Είμαι πολύ καλά, έχω μια μικρή πληγή που πρέπει να περιποιηθούν οι γιατροί", αναφέρει στο protothema.gr, η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε στην φονική έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια τονίζει, μέσα από το ασθενοφόρο που αυτήν την ώρα την μεταφέρει στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, για να συνεχίσει τη νοσηλεία της, ότι είναι αρκετά χαρούμενη που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στην οικογένειά της και ότι επιθυμεί να ξεκουραστεί χωρίς να την ενοχλούν, προκειμένου να μπορέσει να ηρεμήσει.

Η 39χρονη αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα στο νοσοκομείο της πόλης και αρχικά θα μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της, σχετικά με το τραύμα που φέρει στο πόδι  από θραύσμα γυαλιού, από την ομάδα νοσηλευτών και γιατρών που την αναμένει, στη συνέχεια θα εισαχθεί πιθανότατα στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο θα φτάσουν και οι γονείς της 39χρονης που από το μεσημέρι της Κυριακής που σημειώθηκε η βομβιστική επίθεση και έμαθαν για τον τραυματισμό της κόρης τους, ζουν με την αγωνία για την κατάσταση της υγείας της και περιμένουν να βρεθούν κοντά της για να την αγκαλιάσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι - Φορτηγό παρέσυρε 29χρονο και τον σκότωσε

«Θέλω να δικαιώσω την ψυχούλα του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης