Κρήτη: Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια
Το τηλεφώνημα έγινε την Παρασκευή το πρωί, αναστατώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο εκείνη την ώρα, με την αστυνομία να εκκενώνει άμεσα τον χώρο
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τηλεφώνημα φάρσα -όπως αποδείχθηκε- το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια.
Το τηλεφώνημα που έκανε χθές το πρωί ένας άγνωστος άνδρας αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο εκείνη την ώρα, με την αστυνομία να εκκενώνει άμεσα τον χώρο ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερεύνησαν το σημείο για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.
Τελικά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα, η Ασφάλεια Χανίων συνέλαβε έναν άνδρα 51 ετών ο οποίος κατηγορείται για απειλή και διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων.
Πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χανιά, στο Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και σε σούπερ μάρκετ.
Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους πλάκες έγιναν και στο Ηράκλειο στα τέλη του Οκτωβρίου με μία γυναικεία φωνή να προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.