Ενας 65χρονος καρδιολόγος συνελήφθη κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση 42χρονης, μέσα στο ιατρείο του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 42χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ότι ενώ βρισκόταν ως ασθενής στο ιατρείο του 65χρονου, το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου, εκείνος την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Ο καρδιολόγος συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.