Κοζάνη: Οδηγούσε με συνοδηγό ένα... φίδι!

Κοζάνη: Οδηγούσε με συνοδηγό ένα... φίδι!

Παρά τον πανικό που τον κυρίευσε, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητό του

Auto
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα είχε δει αυτό που βίωσε στην πραγματικότητα το μεσημέρι της Πέμπτης ένας οδηγός από την Κοζάνη, όταν αντιλήφθηκε ξαφνικά και ενώ βρισκόταν εν κινήσει ότι δίπλα του στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν ένα... φίδι!

Παρά τον πανικό που τον κυρίευσε, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι και να τηλεφωνήσει από το κινητό του στην Πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα ένα όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να πιάσουν το ερπετό με τις ειδικές μεταλλικές λαβίδες που έχουν πάντα μαζί τους.

Το φίδι απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και λίγο αργότερα οι πυροσβέστες το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον. Όπως εξήγησαν στον τρομοκρατημένο οδηγό, πιθανότατα είχε καταφέρει να τρυπώσει στο αυτοκίνητό του όσο ήταν σταθμευμένο και στη συνέχεια ανέβηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης