Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι της 29χρονης στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι της 29χρονης στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Η 29χρονη σκοτώθηκε ακαριαία μετά τη σύγκρουση με ταξί  αφού κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα

troxaio_katexaki_arthro
Με συλληπητήρια μηνύματα ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του για τη ξαφνική απώλεια της ειδικευόμενης γιατρού στο τμήμα παθολογίας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» Άννας Τζελέπη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η είδηση του θάνατου της προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους της, οι οποίοι την αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στη σελίδα της στο Facebook και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν στο protothema.gr για την 29χρονη κοπέλα.

«Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, αφοσιωμένη στους ασθενείς και στη δουλειά της και λυπάμαι πολύ γιατί είχε πολλά να δώσει ακόμα.Καλό ταξίδι, Άννα μας» λέει μια συνάδελφός της με την οποία ξεκινούσαν μαζί κάθε πρωί τη δουλειά στο νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα συγκρούστηκε με ένα ταξί που μετέφερε επιβάτη από το αεροδρόμιο προς την Αθήνα. Η 29 χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ οι δύο επιβάτες του ταξί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική η οποία επιχείρησε να απεγκλωβίσει το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας και τους δύο τραυματίες .

Τα συλληπητήριά τους προς την οικογένεια της αδικοχαμένης γιατρού του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ).

«Η ΟΕΓΝΕ εκφράζει τα ειλικρινά συλληπητήριά της στην οικογένεια , τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας , ειδικευόμενης γιατρού Α.Τζ.29 ετών . Καλό ταξίδι Άννα» .

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά, Ματίνα Παγώνη συγκλονισμένη μίλησε από την πρώτη στιγμή στο protothema.gr για την άτυχη κοπέλα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου, την έβλεπα κάθε μέρα. Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους ,λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης