Στην Κύπρο ο Ιερώνυμος, για να επισκεφθεί τον ασθενή Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Στην Κύπρο ο Ιερώνυμος, για να επισκεφθεί τον ασθενή Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι οριακά κρίσιμη - «Μεταφέρω την αγωνία όλων των αρχιερέων και του λαού μας, στον αγαπητό μας Αρχιεπίσκοπο» ανέφερε ο προκαθήμενος της ελληνικής Εκκλησίας

ieronymos
Ευχές για περαστικά και υγεία έφτασε για να μεταφέρει στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Ο κ. κ. Ιερώνυμος, σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αρχιεπισκοπή στη Λευκωσία, σημείωσε ότι μεταφέρει μαζί με τις ευχές και τη συμμετοχή των αρχιερέων και του λαού της Ελλάδας, στην αγωνία του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου.

«Με πολλή συγκίνηση σήμερα βρίσκομαι στην αγαπημένη μας τη μυροβόλο Κύπρο, με μία ευχή μέσα από την καρδιά μου, αλλά και μέσα από την καρδιά όλων των αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδας και του λαού μας, και ιδιαίτερα των μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, που συνεδριάζαμε μέχρι σήμερα και διακόψαμε επίτηδες, για να έρθω εδώ να φέρω τις θερμές ευχές για περαστικά και υγεία του Μακαριώτατου Κύπρου και αγαπητού μας αδελφού», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Εξήρε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ως «μία προσωπικότητα η οποία προσέφερε πάρα πολλά, όχι μόνο στην Εκκλησία της Κύπρου και τον ελληνισμό της, αλλά ήταν μία διακεκριμένη προσωπικότητα μέσα στον χώρο της Ορθοδοξίας».

«Συμπάσχουμε, λοιπόν, όλοι μας μαζί του, και μεταφέρω τη συμμετοχή σε αυτή την αγωνία όλων των αρχιερέων και του λαού μας, στον αγαπητό μας Αρχιεπίσκοπο, με την ευχή ο Θεός να του δώσει υγεία και να τον ενισχύσει στις δύσκολες ώρες του», κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι οριακά κρίσιμη καθώς ασθενεί με καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάλεσαν το 100 για να συλλάβει οικογένεια για 20 ευρώ βενζίνη στον Βόλο - Τα πλήρωσε τελικά αστυνομικός

Bloomberg: «Απίθανο η Τουρκία να υπογράψει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ πριν το τέλος του έτους»

Μητσοτάκης για Ερντογάν: Αν η Ελλάδα είχε 85% πληθωρισμό, θα άλλαζα κι εγώ θεματολογία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης